Bookmark and Share    
Ferielejlighed i Cap Coudalére, Sydfrankrig

Omegnen

Languedoc-Roussillon byder på en overflod af skøn natur i tyndt befolkede egne, hvor det er muligt af finde en velsignet ro, måske Frankrigs smukkest beliggende fiskerleje Collioure og Europas best bevarede fæstning og en af Frankrigs største seværdigheder Carcassone.
 
Området omkring Coudalére er endnu uberørt af masseturismen. Der er store åbne vidder, frisk luft og rent, klart vand, som i lagunenes nordlige del udnyttes til østersdyrkning.
 
Endvidere dejlige hvide sandstrande, - nogle helt uberørte og øde, andre mere mondæne og enkelte steder specielt reserveret til naturister.

Her er det ikke nødvendigt at leje en parasol eller en luftmadras, og ingen beder om entré. Luksus, modeluner og snobberi i almindelighed kan man lade blive derhjemme! Når man holder ferie ved vandet, har de fleste kun én interesse: At hygge sig og slappe af - med andre ord at få den afstresning, man behøver engang imellem.

Man går over landtangen modsat Coudalère eller tager bilen, - kør evt. langs kysten i nordlig retning, indtil man finder et sted, hvor man næsten er sig selv (der går en vej langs stranden). 

Længere væk findes små romantiske fiskerhavne, som f.eks. Collioure, og spiller man golf, er der flere muligheder bl.a. St. Cyprien ca. 80 km fra Coudalére.
 
I Pyrenæerne er der mulighed for et utal af udflugter, vandreture m.m.